Nejnovější recenze ze sekce Zavlažovací hodiny a automaty
- časovač
- jednoduchá montáž
- frekvence zavlažování
- možnosti zavlažování
Koupila jsem, protože už mě nebavilo zalévat. Díky časovači si můžu navolit kdy chci, aby to zalévalo, jak často a nemusím už na to tolik myslet. Můžu odjet a po příjezdu zpět domů mám hotovo.
- Časově zalévání zahradky
Dle představy.
- Пока не пользовался
- Jednoduchá instalace
- Jednoduché nastavení a obsluha
- Přehledný displej
- Nemusím řešit zalévání - umí to až 3x denně
- Skvělá cena - i s hadicí
Koupil jsem si to na velkou terasu, kterou máme "zalesněnou" a teď když odjedeme na pár dnů pryč, už nemusím otravovat sousedku, aby nám chodila zalévat. Funguje to výborně a spolehlivěji než ta sousedka, což je vidět i na té zeleni.
- funguje
Funguje jak má, nastavím si časy a o víc se nestarám. Voda teče podle plánu, nic složitýho na ovládání. Prostě dělá, co má, a ušetří mi práci se zaléváním.
- Délka
- Materiál hadice
- Nastavení tlaku
Již jsem vyzkoušel a pecka. Funguje jak hodinky, bez problému. Snadné nastavení a následně si to žije svým životem. Dokonce i náš pes už ví, na kdy je to nastavené a čeká, než se celý ohňostroj spustí.
- vyhovuje mi svými parametry i cenově
- nevýhoda žádná
Tesla Smart Indoor Irrigation System TSL-IRR-INSYS
Přidáno: 27. prosince 2024
(naposledy upraveno 27. prosince 2024)
Zakoupeno v TESLA e-shop
funguje
Dobrá cena a parametry.
- dva nezávislé vývody, každý lze samostatně naprogramovat
- i po upadnutí ovládacího tlačítka funkční, zaléval spolehlivě
- trošku těžkopádné ovládání
- ovládácí tlačítko se utrhlo, produkt vrácen
- zatím nevyužito, nefunguje při nízkém tlaku, nebo samotíži.
Někdy se bohužel neotevře ventil a nespustí program... Když ale funguje, tak je to skvělý pomocník
- rychlost a jednoduchost
- lehká instalace
- jednoduchá obsluha a intuitivné nastavení
- vhodné 3 možnosti pro napojení na kohoutek
Bohužel po týdnu uplné sklamání. Výrobok přestal uplně fungovat nakolik displaj je uplne zalitý vodou, tedy časovač neodolal deštem a nedá se s ním dále pracovat ani nic dále nastavit. Nezalévá a nefunguje, voda trvale v displeji :( Od fiskars velké sklamání když výrobok sloužící pro zalévání není vodotesný... Výrobek pošleme na reklamaci. Zrejme koupíme raději jinou značku, doufala jsem že to bude skvelé řešení, sice ten týden to vydržalo super. Potom
- Jednoduché ovládání, nastavení, funguje jak má.
Zkoušel jsem 3 kusy a ani jeden se mě nepovedlo přidat do Immax NEO PRO, zřejmě se jednalo o nějaké vadné kusy. Zkoušel jsem i resetem IMMAX NEO BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v2, ale neúspěšné. Každopádně další zkoušet již nebudu.
Vzhledem k velmi dobré zkušenosti s produkty Immax, mě to velmi překvapilo. Výrobek rozhodně nedoporučuji.
Dobrá cena.
- Vynikající
Dobrý počítač na zahradu.
Zobrazuji 81 - 100 ze 254 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Další »