Nejnovější recenze ze sekce Zavlažovací hodiny a automaty
- Zatéká dovnitř
Hunter HPC-401-E 4 sekce
Přidáno: 29. září 2025
(naposledy upraveno 29. září 2025)
Zakoupeno v Remont čerpadla
- Možnost ovládat mobilem.
- Kvalitní výrobek.
- Naprosto jednoduché propojení s telefonem i s WIFI
- Nevím o žádné.
Produkt jsem zakoupil z důvodu nutnosti ovládání přes mobil. Ta původní jednotka to neuměla.
Tlačítko manuálního spouštění má trochu podivnou průběh, jinak OK
Objednány 4 kusy, 3 zabalené v originálním balení, nicméně velmi opotřebovaném, pravděpodobně rozbalené a znovu zabalené zboží. Jeden zabalen v neoriginálním balení (pouze v zalepen v igelitu) a časovač nefunkční
- zjednodušuje práci
- bezproblémové nasazení
- variabilní výběr zavlažování
- jednoduché manuální nastavení
Nasazení i nastavení postřiku bylo v pohodě, není na tom nic složitýho, zvládla jsem to úplně sama. Musím říct, že jsem nadšená, že už s konvou nemusím běhat hodiny po zahradě. Je to super. Doporučuju.
- Odborná pomoc
- spolehlivý
- šetří spoustu času i práce
- trávník i rostliny vypadají stále skvěle
- jednoduché a spolehlivé ovládání
Mám rád, když je zahrada upravená a trávník krásně zelený, proto musím říct že tyhle zavlažovací hodiny jsou pro mě úplná revoluce. Nastavil jsem si je podle potřeby a od té doby se nemusím vůbec starat, jestli jsem náhodou nezapomněl zalít... všechno se spustí samo a rostliny i tráva vypadají perfektně. Je to fakt obrovská úspora času a člověk má jistotu, že zahrada dostává vodu. Upřímně, doporučil bych to všem, kdo mají zahradu a chtějí, aby jim to dělalo spíš radost než starost.
- atomatizované nastavení času
- přesné nastavení dávkování vody
- pouze se nasadí na kohoutek a je to
- perfektní v době nepřítomnosti
Super jednoduché a automatizované zalévání. Skvělá pomoc, protože dřív jsem zalévala zahradu sama a byla to fuška. Vše se dá na krabičce nastavit - dávkování, intenzita, jak často. Na větší zahradu je to skoro nezbytnost.
- spolehlivý asistent
- Načasování
- Ovládání
Skvělý asistent. Nastavím čas a je to. Plně funkční, bez chyb. Mohu doporučit. Nastavení je opravdu jednoduché.
- jednoduchý nastavení
- spolehlivý
- možnost nastavit přesný čas i jak často
- už žádné uschlé kytičky když nejsem doma
Nejlepší věcička na zalívání kytek když často cestujete a nejste doma! Dostala jsem to od syna k Vánocům a fakt jsem za to teď (hlavně o prázdnínách) strašně ráda. Vždycky když jedu na týden pryč, tak mi bylo líto mých kytiček a teď už nemusím mít strach. Nastavím si to, jak potřebuju, a vím, že se jim dostane vody přesně včas. Ovládání je jednoduché, funguje to spolehlivě a já jsem vklidu :))
- lze si nastavit čas i frekvenci zavlažování
- pravidelné zavlažování bez obav
- vše se nastavuje manuálně
- super kvalita za danou cenu
Potřebovali jsme si s manželem koupit zavlažovací hodiny, tak manžel vybral v rámci technických parametrů a dalších specifikací tyto. Za danou cenu mu přišli velmi kvalitní s velkým výběrem nastavení časů, intenzity postřiku a intervalů. Zatím vše funguje fantasticky, jsem spokojená.
Skvělý pomocník.
- Jednoduché nastavení
Jednoduché a rychlé nastavení.
Parkside PBCG B2
Přidáno: 30. července 2025
(naposledy upraveno 30. července 2025)
Zakoupeno v Lidl.cz
- Zatím funguje jak má
- Předchozí model přestal fungovat po dvou sezónách, tak snad tento vydrží déle...
- Špatná konektivita se zigbee huby třetích stran, u mě woox
- Výborná zigbee konektivita
- Systém ventilu
- Přehledné rozhraní v aplikaci
- Funkcionalita
Vše O.k.
Hunter X2-801-E
Přidáno: 22. července 2025
(naposledy upraveno 22. července 2025)
Zakoupeno v DOLTAK s.r.o.
Jsem závlahář vím co chci. Produkty zakoupené jsou v pořádku.
Parkside PBCG B2
Přidáno: 21. července 2025
(naposledy upraveno 21. července 2025)
Zakoupeno v Lidl.cz
- z počátku trochu složitější pro pochopení, ale potom se už ovládá pohodlně a rychle
- méně kvalitní materiál
- neměří průtok vody